Hacked By ./Mr.bayong Ft ./Top4n

} -=|Jawa Tengah COWOK TERSAKITI|=-

"Senajan tresno aku mung iso meneng penting koe seneng opo wae tak lakoni. Uwes kadung gejeron deleh ati kleru panggon. Urip ilang semangat, sing tak tresno jebul waton. Raiso mbedakke ndi sing modus ndi seng tulus. Wes entek sak kabehe jebul atiku ra diurus. Aku ora getun, yen due ati seng ringkih. Nanging aku iso nandur tanpo pamrih"

Greezt
-=|PANCASILA CYBER TEAM - JATENG XPLOIT - SUNDANESE CYBER INDONESIA - PONOROGO BLACK HAT - BALIKPAPAN CYBER X-PLOIT|=-